Kyrkans Begravningsbyrå

Jour dygnet runt

Org.nr: 55 66 51-1357

Besöksadress:
Bokade möten samt besök i hemmet

KYRKANS ALLMÄNNA JURIDISKA BYRÅ

Besöksadress:  Lindgården   Kyrkvägen 7, FAGERSTA

Öppet:  08.00 - 12.00         samt 13.00 - 16.00

Tel 0223 - 434 76

Kyrkans Begravningsbyrå

är någon närstående dör förändras tillvaron. Kyrkans Begravningsbyrå hjälper till med allt som rör dödsfall och begravningar. Kyrkans Begravningsbyrå är öppen för alla även för den som inte är medlem i Svenska kyrkan. Vi ordnar även borgerliga begravningar och begravningar i annan ordning.

Begravningar är en naturlig del av kyrkans verksamhet. Genom våra tjänster inom stöd, rådgivning och begravning samverkar vi intimt med Svenska kyrkans begravningsverksamhet och uppdrag. Genom oss har du en kanal som förmedlar kontakt med präst eller diakon som snabbt tar kontakt med dig som anhörig om du själv vill det.

Här finns också en jurist för olika typer av juridiska frågor. Vi försöker medvetet hålla ned priserna på våra tjänster samtidigt som vi betonar hög kvalité och god etik. Vi gör gärna besök i hemmet.

Varmt välkommen till Kyrkans Begravningsbyrå!

Vi finns på ett flertal orter, ring 0200-25 25 95 och fråga efter den närmaste byrån.

Just nu pågår en debatt om Kyrkans Begravningsbyrå. Läs mer.